Απολυμάνσεις Κτιρίων

 
 
 
H Bolt Service στη Νίκαια, αναλαμβάνει απολυμάνσεις σε κτίρια, κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών, διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, χώρους εστίασης και διασκέδασης, παιδικούς σταθμούς και σχολικά κτίρια.

Απευθυνθείτε στην έμπειρη ομάδα μας και αποφύγετε τους δυσάρεστους και επικίνδυνους επισκέπτες, που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας και όχι μόνο.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγκεκριμένα σκευάσματα, για την αντιμετώπιση των ενοχλητικών εντόμων.

Επικοινωνήστε μαζί μας και οι ειδικοί θα βρουν άμεσα και αποτελεσματικά τη κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας!
 
 
 
 
 
Πιστοποιητικό Απολυμάνσεως | Bolt Service
 
 
 
Με το πέρας της απεντόμωσης παραδίδεται πιστοποιητικό απολυμάνσεως όπως ορίζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπου αναγράφονται τα φάρμακα που χρησιμοποιήθηκαν με τα αντίστοιχα αντίδοτα.
 
 
 
 
 
 
 
 

Απολύμανση για Κατσαρίδες

 
Ένα έντομο που συνήθως προσβάλει πολύ συχνά τους χώρους μας είναι η κατσαρίδα. Οι κατσαρίδες βρίσκονται συνήθως κοντά σε αποχετευτικούς αγωγούς, ψυγεία, πλυντήρια, κάτω από το πάτωμα, μέσα σε τοίχους κά. Θεωρείται από τα πιο ανθεκτικά έντομα στην καταπολέμησή της και με πολύ γρήγορο βαθμό αναπαραγωγής. Για τον λόγο αυτόν απαιτείται άμεσα η εφαρμογή ποιοτικών σκευασμάτων, και εξειδίκευση για την οριστική καταπολέμησης τους.

Το Συνεργείο της Bolt Service αναλαμβάνει την εφαρμογή απεντόμωσης κατσαρίδων με σκευάσματα εγκεκριμένα και φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο και τα ζώα, καθώς επίσης και την πρόληψη προσβολής κατσαρίδων, με ψεκασμό και τοποθέτηση ειδικού τζελ. 
 
 
 
 
 

Απολύμανση για Κουνούπια

 
 
Τα κουνούπια δεν είναι μόνο ένας επίμονος επισκέπτης αλλά και πολύ ενοχλητικός, καθώς μπορούν να προκαλέσουν όχληση, κνησμό, διάφορες αλλεργίες, ακόμα και δερματικά εξανθήματα.

Πιο έντονο παρουσιάζεται το φαινόμενό τους, κοντά σε βάλτους, λίμνες, σε κήπους και χώρους με πολλά φυτά, υπονόμους και γενικά σε μέρη με περισσότερη υγρασία και μόνιμες συγκεντρώσεις νερού.

Η απεντόμωση κουνουπιών εφαρμόζεται μόνο σε εξωτερικούς χώρους, με ψεκασμό σε τοίχους και σε όλα τα πράσινα μέρη. Η εφαρμογή του ψεκασμού σκοτώνει τα κουνούπια καθώς μειώνει το φορτίο αισθητά, δεν τα απωθεί απλώς.

Το συνεργείο της Bolt Service, πραγματοποιεί ασφαλή και αποτελεσματική απεντόμωση, με μέση διάρκεια 3 - 4 εβδομάδες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Απολύμανση για Μυρμήγκια

 
Τα μυρμήγκια δεν είναι πολύ επιβλαβή πλάσματα, αλλά μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα εάν εισχωρήσουν στο σπίτι, ιδίως στην κουζίνα ή στην αυλή. Συνήθως τα συναντάμε σε ξηρές, απρόσιτες γωνίες του σπιτιού, όπως σοφίτες, στενές ρωγμές, αυλές ή ακόμα και υπόγεια.

Για την εξαφάνιση των μυρμηγκιών χρειάζεται άμεσγ απεντόμωση με ειδικά σκευάσματα, άοσμα και μη τοξικά για το περιβάλλον, τα όποια διαθέτει η Bolt Service.
 
 
 
 
 
 

Απολύμανση για Ψύλλους

 
 
Οι ψύλλοι ή αλλιώς κοριοί, προσβάλλουν τον άνθρωπο κι είναι ικανά για τη μετάδοση παρασιτικών νοσημάτων. Συνήθως βρίσκονται σε διάφορα σημεία του σπιτιού, όπως στρώματα, χαλιά, πατάκια, εσοχές, στο πάτωμα και σε σημεία όπως τα σοβατεπί και σε αρμούς από πλακάκια ή ξύλινα παρκέ.