Διαχείριση Κτιρίων

 
 
 
H Bolt Service, σας παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης κτιρίων. Με τη βοήθεια του κατάλληλου εξοπλισμού και με εργαλείο μας τα σύγχρονα μηχανογραφημένα συστήματα που διαθέτουμε και online υπηρεσίες για καταχώρηση στοιχείων, σας εξασφαλίζουμε ποιοτική διαχείριση, με πλήρες και αναλυτική ενημέρωση για όλα τα διαχειριστικά ζητήματα που προκύπτουν.

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό όλες τις ανάγκες του κτηρίου, είτε οικονομικής φύσης, όπως την έκδοση και είσπραξη κοινοχρήστων, αλλά και την εξόφληση δημόσιων υπηρεσιών (όπως Δ.Ε.Η., ΕΥΔΑΠ), είτε ανάγκες συντήρησης ανελκυστήρα και καυστήρα, υπηρεσίες καθαρισμού, αναγομόνωση πυροσβεστήρων, απολύμανση και απεντόμωση, απόφραξη, καθώς και παροχή πετρελαίου θέρμανσης.

Η ομάδα των εξειδικευμένων εργαζομένων μας, πραγματοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ποιοτικούς ελέγχους, για τον εντοπισμό και αποκατάσταση τυχόν προβλημάτων σε κοινόχρηστους χώρους και μεριμνά για την καλή αισθητική του χώρου, κατόπιν αποφάσεων των γενικών συνελεύσεων.

Όλοι οι ένοικοι του κτηρίου έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τα οικονομικά στοιχεία, από τα λογιστικά βιβλία διαχείρισης, που τηρούνται πάντα πλήρως ενημερωμένα και διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί κάθε ένοικος να τα ελένξει.

Απευθυνθείτε στους ειδικούς μας και εξασφαλείστε χρόνο και χρήματα, απαλλαγμένοι από τις ευθύνες της διαχείρισης της πολυκατοικίας σας. Ενημερωθείτε για τις προσφορές μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για ακόμα περισσότερες πληροφορίες.


Καλέστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα ή στείλτε μας το μήνυμά σας: